Najam jedrilice

Istražite našu ponudu za najam jedrilice u Hrvatskoj pomoću tražilice, odaberite one koje vam se najviše sviđaju i pošaljite nam upit.

Plovidba charter jedrilicom duž prekrasne hrvatske obale pruža jedinstveno iskustvo koje je teško nadmašiti.

Hrvatska obala, s više od 1000 otoka, kristalno čistim morem i slikovitim krajolicima, idealna je destinacija za ljubitelje jedrenja. Jedrenje po hrvatskim otocima omogućuje vam da istražujete nevjerojatnu ljepotu Jadranskog mora i otoka na jedinstven način. Možete se slobodno kretati između otoka i zaljeva, istraživati skrivene uvale i plaže koje nisu dostupne kopnenim putem. Ova sloboda kretanja omogućuje vam da stvarate vlastitu rutu i prilagodite je svojim željama i interesima.

Hrvatska je jedna od najpoželjnijih destinacija za nautički turizam u svijetu, pogotovo kada je riječ o charteru jedrilica. Pročitajte naš vodič za najam jedrilice u Hrvatskoj:

1. Zašto se odlučiti za najam jedrilice u Hrvatskoj?

Hrvatska obala, s preko tisuću otoka i otočića, kristalno čistim morem i povoljnim vjetrovima, predstavlja idealnu destinaciju za jedrenje. Pored predivnog prirodnog okruženja, Hrvatska nudi bogatu povijest, kulturu, izvrsnu gastronomiju i brojne festivale i događaje tijekom ljetne sezone.
2. Kako odabrati idealnu jedrilicu?
Top Adria Charer u svojoj ponudi ima velik izbor jedrilica za najam. Proces najma obično uključuje sljedeće korake:

• Odabir jedrilice: Možete izabrati između različitih veličina i vrsta jedrilica, od malih, sportskih do luksuznih.
• Rezervacija: Nakon što odaberete željenu jedrilicu ili više njih, potrebno je poslati upit. Nakon zaprimanje naše ponude možete izvršiti rezervaciju. Plaćate djelomičan ili cijeli iznos najma (ovisno o datumu rezervacije i datumu početka chartera).
• Dokumentacija: Prije preuzimanja jedrilice, potrebno je dostaviti sve potrebne dokumente, uključujući valjanu nautičku licencu i VHF dozvolu.
• Briefing: Pri preuzimanju jedrilice, dobit ćete kratki pregled o funkcijama jedrilice, sigurnosnim postupcima i preporukama za navigaciju.
3. Gdje jedriti u Hrvatskoj?
Hrvatska nudi brojne rute i destinacije za jedrenje, uključujući:

• Istarska obala: Pula, Rovinj, Poreč.
• Kvarnerski zaljev: Opatija, Krk, Cres, Lošinj.
• Sjeverna Dalmacija: Zadar, Šibenik, Kornatsko otočje
• Središnja Dalmacija: Split, Brač, Hvar, Vis, Šolta.
• Južna Dalmacija: Dubrovnik, Korčula, Mljet, Elafiti.

Više o ovoj temi možete saznati na našoj stranici RUTE I DESTINACIJE.

4. Cijene najma jedrilice u Hrvatskoj

Cijene najma variraju ovisno o sezoni, vrsti i veličini jedrilice, trajanju najma i dodatnim uslugama. Uglavnom, cijene su više tijekom ljetnih mjeseci (srpanj i kolovoz), dok su u predsezoni i postsezoni cijene niže.
5. Dodatne informacije
• Sigurnost: Preporučuje se da se uvijek informirate o vremenskim uvjetima prije isplovljavanja i pratite upute i preporuke lokalnih vlasti.
• Marine: Hrvatska nudi brojne moderne marine koje su opremljene svim potrebnim sadržajima.
• Dodatne usluge: Za mnoge jedrilice možete dobiti dodatne usluge poput skipera, hostese, cateringa i slično.

Zaključno, jedrenje Hrvatskom nudi nezaboravno iskustvo. Bilo da tražite opuštajuće putovanje s obitelji ili avanturističko istraživanje s prijateljima, Hrvatska je savršena destinacija za nautički turizam.

Osjetite vjetar Jadrana i uživajte u vašem odmoru u Hrvatskoj!
Pročitaj više

Istaknuta ponuda

Sun Odyssey 449 "TOP SMILE"
Iskoristite našu posebnu ponudu i ostvarite nezaboravno iskustvo na moru. Uz našu ekskluzivnu ponudu, po najboljoj cijeni na tržištu i brojnim dodatnim pogodnostima, možete uživati u luksuznom i udobnom smještaju na prekrasnoj jahti Sun Odyssey 449 “TOP SMILE”, dok istražujete najljepše destinacije na Jadranskom moru.

Ova jedrilica, djelo dizajnera Philippe Brianda, izrađena je uz pažnju do najsitnijih detalja kako bi vam pružala vrhunske performase, uz maksimalnu jednostavnost uporabe. U gotovo 14 metara dužine smještene su 4 dvostruke kabine, 2 toaleta, salon, opremljena kuhinja, i modernim navigacijskim sustavom. “TOP SMILE” će pružiti vama i vašim suputnicima nezaboravne trenutke.
Pročitaj više...
Jedrilica Sun Odyssey 449 TOP SMILE
Saznaj detalje

Zašto Top Adria Charter

Kao jedna od vodećih Yacht Charter agencija u Njemačkoj, nudimo Vam širok izbor plovila za Yacht Charter u Hrvatskoj i cijelom svijetu.
Dugogodišnjim iskustvom našom smo se ponudom specijalizirali prvenstveno za mediteranske destinacije: Hrvatsku, Grčku i Italiju.

Ovdje, na jednom mjestu i na jednostavan način iskoristitite priliku da biste pronašli vaše željeno plovilo za Yacht Charter u Hrvatskoj: Monohull-Jedrilice, katamarani, motorne ili luksuzne jahte.

Također ćemo Vam na vaše individualne upite za druge zemlje, kao i za Cabincharter ili kratke periode, rado pripremiti ponude.

Naš Top Adria Charter tim je spreman odgovoriti na vaše potrebe i pomoći vam u pronalaženju i planiranju putovanja. Vašim upitima, e-mail porukama ili telefonskom pozivu se veselimo. Otkrijte zabavu i lakoću potpuno novog načina pretrage i planiranja putovanja.

Uživajte u istraživanju i bukirajte svoj Yacht Charter u Hrvatskoj već danas.
Pročitaj više
Stručnost i iskustvo
Bogat izbor plovila
Logistička podrška
Tehnička podrška i pomoć

Spremni za akciju?

Doživite nezaboravne trenutke uz Yacht Charter u Hrvatskoj. Zaplovite valovima Jadranskog mora i stvorite uspomene za cijeli život.
Kontaktirajte nas
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram