Najam katamarana

Pronađite najbolje katamarane na Jadranu pomoću naše tražilice. Odaberite katamarane koji vam se najviše sviđaju i pošaljite nam upit.

Najam katamarana pruža vam izvanredan prostor i udobnost za maksimalni užitak plovidbe jadranskom obalom.

Zahvaljujući svojoj dvostranoj konstrukciji, katamarani imaju šire unutrašnje prostorije, što znači više prostora za smještaj, udobnost i opuštanje. Velike kabine, prostrani salon i sunčalište omogućuju vam da se osjećate kao kod kuće dok ste na vodi. Možete uživati u luksuzu privatne kabine, prostranom salonu za druženje i terasi s koje možete promatrati prekrasne krajolike dok plovite.

Katamaran je vrlo stabilan, što znači da ćete imati ugodno putovanje. Zahvaljujući dvostrukom trupu, katamaran ima bolju stabilnost na valovima u usporedbi s tradicionalnim jedrilicama. To znači manje ljuljanja i više sigurnosti tijekom plovidbe. Ova stabilnost omogućuje vam da se osjećate ugodno i sigurno čak i ako niste iskusni jedriličar.

Najam katamarana postaje sve popularniji oblik nautičkog turizma u Hrvatskoj zbog specifičnih prednosti koje katamarani pružaju. U nastavku vam donosimo vodič o najmu charter katamarana u Hrvatskoj:

1. Zašto se odlučiti za najam katamarana u Hrvatskoj?

Katamarani su poznati po svojoj stabilnosti, prostranosti i komforu. S dva odvojena trupa, pružaju veću površinu palube i unutrašnjeg prostora nego jednako velike monohull jedrilice. Zbog svoje stabilnosti, katamarani su odličan izbor za one koji su skloni morskoj bolesti.
2. Kako iznajmiti katamaran?
Top Adria Charer ima odličan izbor katamarana za najam. Procedura najma obično se sastoji od sljedećih koraka:

• Odabir katamarana: Postoji mnogo modela katamarana različitih veličina i razine luksuza. Trebali biste razmisliti o broju kabina, opremi i dodatnim uslugama koje su vam potrebni.
• Rezervacija: Nakon odabira željenog katamarana ili više njih, šaljete nam upit. Nakon što zaprimite naše ponude možete izvršiti rezervaciju. Pritom je potrebno platiti djelomičan ili kompletan iznos chartera (ovisno o datumu rezervacije i datumu početka chartera).
• Dokumentacija: Za najam katamarana potrebna je valjana nautička licenca i VHF dozvola.
• Briefing: Prilikom preuzimanja katamarana, dobit ćete pregled o funkcijama plovila, sigurnosnim procedurama i savjetima za navigaciju.
3. Gdje ploviti s katamaranom u Hrvatskoj?
Hrvatska nudi brojne nevjerojatne destinacije za plovidbu, uključujući:

• Istarska obala: Pula, Rovinj, Poreč.
• Kvarnerski zaljev: Opatija, Krk, Cres, Lošinj.
• Sjeverna Dalmacija: Zadar, Šibenik, Kornati
• Središnja Dalmacija: Split, Brač, Hvar, Vis, Šolta.
• Južna Dalmacija: Dubrovnik, Korčula, Mljet, Elafiti.

Na našoj stranici RUTE I DESTINACIJE možete saznati više informacija o ovoj temi.

4. Cijene najma katamarana u Hrvatskoj

Najam katamarana može biti skuplji od najma tradicionalnih jedrilica zbog veće prostranosti i komfora koje pružaju. Međutim, cijene variraju ovisno o sezoni, modelu i godini proizvodnje katamarana, trajanju najma i dodatnim uslugama.
5. Dodatne informacije
• Sigurnost: Katamarani su stabilniji, ali uvijek se treba pridržavati osnovnih sigurnosnih uputa.
• Marine i uvala: Jedna od prednosti katamarana je što zbog plićih trupova mogu uploviti u plića mjesta gdje tradicionalne jedrilice ne mogu.
• Dodatne usluge: Za većinu katamarana možete dobiti dodatne usluge kao što su skiper, hostesa, catering i ostalo.

U zaključku, najam katamarana u Hrvatskoj pruža izvanrednu priliku za istraživanje predivne obale i otoka uz maksimalni komfor i stabilnost. Bez obzira tražite li romantično putovanje ili avanturu s obitelji i prijateljima, katamarani su odličan izbor za nezaboravno iskustvo.

Istraži našu ponudu kataramana i neka odbrojavanje do plovidbe iz snova započne.
Pročitaj više

Istaknuta ponuda

Sun Odyssey 449 "TOP SMILE"
Iskoristite našu posebnu ponudu i ostvarite nezaboravno iskustvo na moru. Uz našu ekskluzivnu ponudu, po najboljoj cijeni na tržištu i brojnim dodatnim pogodnostima, možete uživati u luksuznom i udobnom smještaju na prekrasnoj jahti Sun Odyssey 449 “TOP SMILE”, dok istražujete najljepše destinacije na Jadranskom moru.

Ova jedrilica, djelo dizajnera Philippe Brianda, izrađena je uz pažnju do najsitnijih detalja kako bi vam pružala vrhunske performase, uz maksimalnu jednostavnost uporabe. U gotovo 14 metara dužine smještene su 4 dvostruke kabine, 2 toaleta, salon, opremljena kuhinja, i modernim navigacijskim sustavom. “TOP SMILE” će pružiti vama i vašim suputnicima nezaboravne trenutke.
Pročitaj više...
Jedrilica Sun Odyssey 449 TOP SMILE
Saznaj detalje

Zašto Top Adria Charter

Kao jedna od vodećih Yacht Charter agencija u Njemačkoj, nudimo Vam širok izbor plovila za Yacht Charter u Hrvatskoj i cijelom svijetu.
Dugogodišnjim iskustvom našom smo se ponudom specijalizirali prvenstveno za mediteranske destinacije: Hrvatsku, Grčku i Italiju.

Ovdje, na jednom mjestu i na jednostavan način iskoristitite priliku da biste pronašli vaše željeno plovilo za Yacht Charter u Hrvatskoj: Monohull-Jedrilice, katamarani, motorne ili luksuzne jahte.

Također ćemo Vam na vaše individualne upite za druge zemlje, kao i za Cabincharter ili kratke periode, rado pripremiti ponude.

Naš Top Adria Charter tim je spreman odgovoriti na vaše potrebe i pomoći vam u pronalaženju i planiranju putovanja. Vašim upitima, e-mail porukama ili telefonskom pozivu se veselimo. Otkrijte zabavu i lakoću potpuno novog načina pretrage i planiranja putovanja.

Uživajte u istraživanju i bukirajte svoj Yacht Charter u Hrvatskoj već danas.
Pročitaj više
Stručnost i iskustvo
Bogat izbor plovila
Logistička podrška
Tehnička podrška i pomoć

Spremni za akciju?

Doživite nezaboravne trenutke uz Yacht Charter u Hrvatskoj. Zaplovite valovima Jadranskog mora i stvorite uspomene za cijeli život.
Kontaktirajte nas
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram