Podrška za korisnike

Naš tim vam pruža kontinuiranu podršku 

Podrška za korisnike Top Adria Chartera

Za sva pitanja u vezi naših ponuda kao i za opcije i rezervacije slobodno se obratite našem timu, koji vam je uvijek i vrlo rado na usluzi.

Korisnička podrška

Pošaljite nam upit putem kontakt forme, pišite nam nam na: office@topadriachrater.de ili nas nazovite na sljedeće brojeve telefona:

Tel:+49 711 933 01844
Tel: +385 51 34 30 59

Adresa: Top Adria Charter, Korntalerstrasse 40, 70439 Stuttgart

Naše radno vrijeme:

Od ponedjeljka do petka: 8:00 - 16:00 sati.

Iza 16:00 sati, te subotom i nedjeljom možete nas u hitnim prilikama telefonski kontaktirati na: +49 711 933 01844. Naš Team će, što je prije moguće, s vama stupiti u kontakt.

Ukoliko ste već dobili naše ponude, opcije ili E-mail obavijesti, molimo vas da nam navedete njihov referentni broj.

Ako ste pak u potrazi za općim informacijama o samom postupku rezervacije, na našoj stranici "Kako rezervirati?" pronaći ćete sve potrebne informacije.

Radujemo se vašem kontaktu,

Vaš Top Adria Charter Team

Istaknuta ponuda

Sun Odyssey 449 "TOP SMILE"
Iskoristite našu posebnu ponudu i ostvarite nezaboravno iskustvo na moru. Uz našu ekskluzivnu ponudu, po najboljoj cijeni na tržištu i brojnim dodatnim pogodnostima, možete uživati u luksuznom i udobnom smještaju na prekrasnoj jahti Sun Odyssey 449 “TOP SMILE”, dok istražujete najljepše destinacije na Jadranskom moru.

Ova jedrilica, djelo dizajnera Philippe Brianda, izrađena je uz pažnju do najsitnijih detalja kako bi vam pružala vrhunske performase, uz maksimalnu jednostavnost uporabe. U gotovo 14 metara dužine smještene su 4 dvostruke kabine, 2 toaleta, salon, opremljena kuhinja, i modernim navigacijskim sustavom. “TOP SMILE” će pružiti vama i vašim suputnicima nezaboravne trenutke.
Pročitaj više...
Jedrilica Sun Odyssey 449 TOP SMILE
Saznaj detalje

Zašto Top Adria Charter

Kao jedna od vodećih Yacht Charter agencija u Njemačkoj, nudimo Vam širok izbor plovila za Yacht Charter u Hrvatskoj i cijelom svijetu.
Dugogodišnjim iskustvom našom smo se ponudom specijalizirali prvenstveno za mediteranske destinacije: Hrvatsku, Grčku i Italiju.

Ovdje, na jednom mjestu i na jednostavan način iskoristitite priliku da biste pronašli vaše željeno plovilo za Yacht Charter u Hrvatskoj: Monohull-Jedrilice, katamarani, motorne ili luksuzne jahte.

Također ćemo Vam na vaše individualne upite za druge zemlje, kao i za Cabincharter ili kratke periode, rado pripremiti ponude.

Naš Top Adria Charter tim je spreman odgovoriti na vaše potrebe i pomoći vam u pronalaženju i planiranju putovanja. Vašim upitima, e-mail porukama ili telefonskom pozivu se veselimo. Otkrijte zabavu i lakoću potpuno novog načina pretrage i planiranja putovanja.

Uživajte u istraživanju i bukirajte svoj Yacht Charter u Hrvatskoj već danas.
Pročitaj više
Stručnost i iskustvo
Bogat izbor plovila
Logistička podrška
Tehnička podrška i pomoć

Spremni za akciju?

Doživite nezaboravne trenutke uz Yacht Charter u Hrvatskoj. Zaplovite valovima Jadranskog mora i stvorite uspomene za cijeli život.
Kontaktirajte nas
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram