Najam motorne brodice

Pretražite najbolje motorne brodice u Hrvatskoj pomoću naše tražilice. Odaberite one koje vam se najviše sviđaju i pošaljite nam upit.

Najam motorne brodice za plovidbu po Hrvatskoj obali jedno je od najboljih iskustava koje možete doživjeti.

Hrvatska obala s više od 1000 otoka i slikovitim krajolicima idealna je destinacija za istraživanje motornom brodicom. Motorna brodica pruža izvrsnu brzinu i fleksibilnost u planiranju putovanja. Zahvaljujući svojim motorima može postići veće brzine od jedrilice i stići do željene destinacije brže. Također, motorna brodica vam pruža fleksibilnost u planiranju itinerera, a možete odabrati različite destinacije i atrakcije na temelju vaših želja i interesa.

Motorna brodica pruža odličan komfor. Opremljena je svim udobnostima i opremom koju možete očekivati za ugodnu plovidbu i boravak na moru. Komforne kabine, salon i sunčalište omogućuju vam da se osjećate kao kod kuće na vodi. Uživanje u vlastitoj privatnoj kabini ili pak prostranom salonu za druženje i terasi s koje možete promatrati prekrasne krajolike dok plovite samo je mali dio onoga što vas čeka u nezaboravnoj morskoj avanturi.

Motorna brodica je vrlo stabilna, što znači da ćete imati ugodno putovanje bez ljuljanja koje se može javiti kod jedrilica. Također, omogućuje vam da brzo i lako pristupite različitim mjestima na obali, plažama i restoranima.

Najam motorne brodice u Hrvatskoj postaje sve popularnije zbog fleksibilnosti i brzine koju takve brodice nude. Evo opširnog vodiča o najmu charter motorne brodice u Hrvatskoj:

1. Zašto se odlučiti za najam motorne brodice u Hrvatskoj?

Motorne brodice omogućuju brzo i učinkovito kretanje između destinacija, što je idealno za one koji žele maksimalno iskoristiti svoje vrijeme na moru. Također, mnoge moderne motorne brodice nude visoku razinu luksuza i komfora.
2. Kako iznajmiti motornu brodicu?
Top Adria Charer vam može ponuditi izvrstan izbor motornih brodica za charter. Procedura najma obično se sastoji od sljedećih koraka:

• Odabir brodice: Postoji širok spektar motornih brodica – od manjih plovila do velikih motornih jahti.
• Rezervacija: Nakon odabira željene motorne brodice ili više njih, šaljete nam upit, a po zaprimanju naše ponude možete izvršiti rezervaciju. Pritom plaćate djelomičan ili kompletan iznos chartera, što ovisi o datumu rezervacije i datumu početka chartera.
• Dokumentacija: Za najam motorne brodice treba vam odgovarajuća nautička licenca i VHF dozvola.
• Briefing: Pri preuzimanju brodice, posada ili osoblje chartera pružit će vam informacije o radu i održavanju brodice, sigurnosnim procedurama i preporukama za plovidbu.
3. Gdje ploviti s motornom brodicom u Hrvatskoj?
Hrvatska nudi mnogo atraktivnih destinacija, uključujući:

• Istarska obala: Pula, Rovinj, Poreč.
• Kvarnerski zaljev: Opatija, Krk, Cres, Lošinj.
• Sjeverna Dalmacija: Zadar, Šibenik, Kornati
• Središnja Dalmacija: Split, Brač, Hvar, Vis, Šolta.
• Južna Dalmacija: Dubrovnik, Korčula, Mljet, Elafiti.

Na našoj stranici RUTE I DESTINACIJE možete se detaljno informirati o ovoj temi.

4. Cijene najma motorne brodice u Hrvatskoj

Cijene najma motornih brodica variraju ovisno o veličini, modelu, godini proizvodnje, opremi i trajanju najma. Uz to, treba uzeti u obzir troškove goriva, koji mogu biti značajni, ovisno o dužini plovidbe i potrošnji brodice.
5. Dodatne informacije
• Sigurnost: Važno je pridržavati se svih sigurnosnih uputa i redovito provjeravati vremensku prognozu.
• Marine i lučice: Hrvatska ima brojne marine i lučice koje su dobro opremljene za prihvat i pružanje usluga motorima brodicama.
• Dodatne usluge: Većina charter kompanija nudi dodatne usluge poput skipera, hostesa, cateringa i slično.

Najam motorne brodice u Hrvatskoj pruža izvanrednu priliku za brzo i ugodno istraživanje obale i otoka. Bilo da planirate dnevne izlete ili želite uživati u luksuzu dužeg krstarenja, motorna brodica je odličan izbor za nezaboravno nautičko iskustvo.


Istražite našu bogatu ponudu motornih brodica, odaberite onu idealnu za vas te doživite nevjerojatno iskustvo i uspomene za cijeli život.

Osjetite moć plovidbe motorne brodice duž Jadranskog mora.
Pročitaj više

Istaknuta ponuda

Sun Odyssey 449 "TOP SMILE"
Iskoristite našu posebnu ponudu i ostvarite nezaboravno iskustvo na moru. Uz našu ekskluzivnu ponudu, po najboljoj cijeni na tržištu i brojnim dodatnim pogodnostima, možete uživati u luksuznom i udobnom smještaju na prekrasnoj jahti Sun Odyssey 449 “TOP SMILE”, dok istražujete najljepše destinacije na Jadranskom moru.

Ova jedrilica, djelo dizajnera Philippe Brianda, izrađena je uz pažnju do najsitnijih detalja kako bi vam pružala vrhunske performase, uz maksimalnu jednostavnost uporabe. U gotovo 14 metara dužine smještene su 4 dvostruke kabine, 2 toaleta, salon, opremljena kuhinja, i modernim navigacijskim sustavom. “TOP SMILE” će pružiti vama i vašim suputnicima nezaboravne trenutke.
Pročitaj više...
Jedrilica Sun Odyssey 449 TOP SMILE
Saznaj detalje

Zašto Top Adria Charter

Kao jedna od vodećih Yacht Charter agencija u Njemačkoj, nudimo Vam širok izbor plovila za Yacht Charter u Hrvatskoj i cijelom svijetu.
Dugogodišnjim iskustvom našom smo se ponudom specijalizirali prvenstveno za mediteranske destinacije: Hrvatsku, Grčku i Italiju.

Ovdje, na jednom mjestu i na jednostavan način iskoristitite priliku da biste pronašli vaše željeno plovilo za Yacht Charter u Hrvatskoj: Monohull-Jedrilice, katamarani, motorne ili luksuzne jahte.

Također ćemo Vam na vaše individualne upite za druge zemlje, kao i za Cabincharter ili kratke periode, rado pripremiti ponude.

Naš Top Adria Charter tim je spreman odgovoriti na vaše potrebe i pomoći vam u pronalaženju i planiranju putovanja. Vašim upitima, e-mail porukama ili telefonskom pozivu se veselimo. Otkrijte zabavu i lakoću potpuno novog načina pretrage i planiranja putovanja.

Uživajte u istraživanju i bukirajte svoj Yacht Charter u Hrvatskoj već danas.
Pročitaj više
Stručnost i iskustvo
Bogat izbor plovila
Logistička podrška
Tehnička podrška i pomoć

Spremni za akciju?

Doživite nezaboravne trenutke uz Yacht Charter u Hrvatskoj. Zaplovite valovima Jadranskog mora i stvorite uspomene za cijeli život.
Kontaktirajte nas
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram