Rute i destinacije u Hrvatskoj

Charter rute i destinacije u Hrvatskoj

Charter rute u Hrvatskoj

Sjeverni Jadran - 13 dana
Sjeverni Jadran - 7 dana
Kvarner - Sjeverna Dalmacija - 7 dana
Kvarner - Sjeverna Dalmacija - 13 dana
Sjeverna / Srednja Dalmacija - 8 dana
Sjeverna / Srednja Dalmacija - 12 dana
Srednja Dalmacija - 7 dana
Srednja / Južna Dalmacija - 12 dana
Južna Dalmacija - 7 dana
Južna Dalmacija - 13 dana

Sjeverni Jadran - 13 dana

1. dan: Veruda (Pula ili Pomer) - Osor
2. dan: Osor (razgledavanje znamenitosti, restorani)
3. dan: Osor - Rab
4. dan: Rab (razgledavanje i sl.)
5. dan: Rab - Pag (Šimuni)
6. dan: Šimuni (Pag) - Zadar
7. dan: Zadar (razgledavanje)
8. dan: Zadar - Otok Ist (ili Otok Molat)
9. dan: Otok Ist (Molat) - Otok Ilovik
10. dan: Otok Ilovik - Mali Lošinj
11. dan: Mali Lošinj - Otok Susak
12. dan: Otok Susak
13. dan: Otok Susak - Veruda (Pula, Pomer)
Vaše putovanje započinje u Puli, jednom od najstarijih gradova na jadranskoj obali. Pula je poznata po svojoj bogatoj rimskoj povijesti, a nezaobilazna atrakcija je slavni rimski amfiteatar, poznat kao Arena. Također možete istražiti povijesni centar grada, prošetati Forumom i posjetiti Augustov hram.

Sljedeća destinacija je otok Rab, poznat po svojoj prekrasnoj prirodi i slikovitim plažama. Rab je poznat i kao "otok sreće" zbog svog blagog mediteranskog klimatskog utjecaja. Možete istražiti srednjovjekovni grad Rab s njegovim uskim ulicama, crkvama i zvonikom. Ne zaboravite posjetiti prekrasne plaže poput Rajske plaže i Pudarice.

Nakon Raba, putovanje vas vodi do Zadra, grada bogate povijesti i kulture. Zadar je poznat po svojim rimskim i srednjovjekovnim ostacima, a posebno atraktivna je Crkva sv. Donata, koja datira iz 9. stoljeća. Uživajte u šetnji po Kalelargi, glavnoj gradskoj ulici, i posjetite Morske orgulje i Pozdrav suncu, jedinstvene morske instalacije.

Nakon Zadra, nastavljate prema otoku Iloviku, skrivenom dragulju u Kvarnerskom zaljevu. Otok je poznat po svojoj netaknutoj prirodi, miru i tišini. Ovdje možete istraživati mala ribarska naselja, uživati u šetnjama po netaknutim plažama i okusiti lokalnu kuhinju u autentičnim restoranima.

Sljedeća destinacija je Mali Lošinj, jedno od najpoznatijih ljetovališta na Jadranu. Mali Lošinj je poznat po svojim prirodnim ljepotama, bujnoj vegetaciji i blagoj klimi. Možete posjetiti muzej Apoksiomena, šetati prekrasnom rivom i istraživati okolne uvale i plaže. Otok Susak oduševit će vas svojim šarmom, veličinom i netaknutom prirodom te plažama koje oduzimaju dah.
Prilika, ili bolje rečeno, charter ruta koja se ne propušta!

Pročitaj više...

Sjeverni Jadran - 7 dana

1. dan: Pula - Rovinj
2. dan: Rovinj - Brijuni - Medulin
3. dan: Medulin - Osor
4. dan: Osor - Orjule - Susak
5. dan: Susak - Unije - Cres
6. dan: Cres - Rabac
7. dan: Rabac - Pula

Sjeverni Jadran nudi brojne prekrasne destinacije koje se mogu istražiti plovidbom na charter jahti. Jedna od uzbudljivih ruta koja uključuje neka od najljepših mjesta na ovom području obuhvaća grad Pulu, Rovinj, Nacionalni park Brijuni, Medulin, Osor, otok Susak, otok Unije, Cres i Rabac. Ova ruta pruža jedinstvenu priliku za istraživanje različitih krajolika, kultura i aktivnosti duž prekrasne obale Sjevernog Jadrana.

Vaša plovidba započinje u gradu Puli, koji je poznat po svom bogatom povijesnom naslijeđu. Možete istražiti impresivni rimski amfiteatar, koji je jedan od najbolje sačuvanih rimskih amfiteatara na svijetu, te posjetiti prekrasnu pulsku katedralu. Također, Pula je idealna polazna točka za posjet Nacionalnom parku Brijuni, koji se sastoji od prekrasnih otoka i obiluje prirodnim ljepotama i arheološkim nalazištima.

Sljedeće odredište na vašoj ruti je slikoviti grad Rovinj. Ovaj šarmantni ribarski gradić privlači posjetitelje svojim uskim uličicama, slikovitim trgovinama i prekrasnom starom gradskom jezgrom. Uživajte u šetnji labirintom uskih ulica, posjetite crkvu Sv. Eufemije i uživajte u prekrasnim pogledima na more s vrha crkvenog zvonika.

Nakon Rovinja, možete produžiti prema Medulinu, popularnom turističkom odredištu koje nudi prekrasne plaže i brojne mogućnosti za vodene sportove. Ovdje možete uživati u kupanju u kristalno čistom moru, ronjenju ili jednostavno opuštanju na prekrasnim pješčanim plažama.

Zatim slijedi posjet Osoru, malom slikovitom gradiću smještenom na otoku Cresu. Osor je poznat po svojoj bogatoj povijesti i kulturnom naslijeđu, a posebno je zanimljiv zbog svoje jedinstvene crkve Sv. Gaudenta koja spaja dva otoka, Cres i Lošinj.

Nakon Osora, možete uploviti u mirno okruženje otoka Susak. Otok je poznat po svojim netaknutim plažama i tradicionalnom načinu života. Ovdje možete istraživati prekrasne uvale, uživati u lokalnoj kuhinji i upoznati gostoljubive mještane.

Pročitaj više...

Kvarner - Sjeverna Dalmacija 7 dana

1. dan: Zadar - Sutomišćica (Otok Ugljan)
2. dan: Sutomišćica (Otok Ugljan) - Molat
3. dan: Molat - Ilovik
4. dan: Ilovik - Veli Lošinj
5. dan: Veli Lošinj - Rab
6. dan: Rad - Olib
7. dan: Olib - Zadar
Jedna od spektakularnih charter ruta koju možete istražiti na području Kvarnera i sjeverne Dalmacije uključuje neka od najljepših mjesta poput Zadra, otoka Ugljana, Molata, Ilovika, Velog Lošinja, Raba i Oliba. Ova ruta će vam omogućiti da istražite raznolikost krajolika, netaknute otoke i bogatu kulturnu baštinu ovog područja.

Vaše putovanje započinje u Zadru, jednom od najstarijih gradova na jadranskoj obali. Zadar je poznat po svojoj bogatoj povijesti, prekrasnoj staroj gradskoj jezgri i zadivljujućim morskim orguljama. Tijekom posjeta Zadru, možete istraživati njegove povijesne spomenike poput crkve sv. Donata, posjetiti Rimski forum i uživati u prekrasnom zalasku sunca na Pozdravu suncu.

Sljedeće odredište na vašoj ruti je otok Ugljan, koji se nalazi nedaleko od Zadra. Otok Ugljan nudi slikovite uvale, netaknute plaže i mirna ribarska naselja. Možete istražiti čarobne uvale poput Mulina, Preka i Kukljice, te uživati u prekrasnom pogledu na obližnje otoke.

Nakon Ugljana, možete ploviti prema otoku Molatu, skrivenom dragulju Jadrana. Otok Molat je idealno mjesto za bijeg od gužve i uživanje u netaknutoj prirodi. Ovdje možete istražiti prekrasne uvale, šetati po stazama koje vode do vrha otoka i uživati u tišini i miru.

Sljedeće odredište je otočić Ilovik, koji se smjestio između otoka Lošinja i Silbe. Ilovik je poznat po svojim prekrasnim vrtovima i mediteranskoj atmosferi. Otok je savršen za opuštanje na prekrasnim plažama, istraživanje slikovitih gradića i uživanje u izvrsnoj lokalnoj kuhinji.

Nakon Ilovika, možete krenuti prema Velom Lošinju, jednom od najljepših otoka na Kvarneru. Veli Lošinj je poznat po svojoj prekrasnoj prirodi, slikovitim plažama i ljekovitim biljkama. Ovdje možete istraživati prirodne parkove, posjetiti delfinarijum i uživati u šetnjama uz obalu.

Nakon posjeta Velom Lošinju, vaša charter ruta vodi prema otoku Olibu, jednom od skrivenih bisera Jadrana. Olib je mali otočić smješten u sjevernom dijelu Zadarskog arhipelaga. Otok je poznat po svojoj netaknutoj prirodi, miru i tišini koju pruža posjetiteljima. Jedan od čarobnih trenutaka na Olibu je zalazak sunca.

Nakon provedenog vremena na Olibu, možete se vratiti prema Zadru ili nastaviti svoju charter avanturu prema drugim destinacijama na sjevernoj Dalmaciji. Uz prekrasne plaže, netaknutu prirodu i autentične otoke, charter ruta kroz Kvarner i sjevernu Dalmaciju pružit će vam nezaboravno iskustvo istraživanja ove prekrasne regije.

Pročitaj više...

Kvarner - Sjeverna Dalmacija 13 dana

1. dan: Punat, otok Krk - Supetarska Draga (Otok Rab)
2. dan: Supetarska Draga (Otok Rab) - Otok Silba
3. dan: Otok Silba - Zadar (Marina Tankerkomerc)
4. dan: Zadar (razgledavanje)
5. dan: Zadar - Kornati
6. dan: Kornatski otoci
7. dan: Kornati - Otok Iž
8. dan: Otok Iž - otok Molat
9. dan: Otok Molat - Otok Susak
10. dan: Otok Susak (Sand-Otok)
11. dan: Otok Susak - otok Rab
12. dan: Rab (razgledavanje)
13. dan: Otok Rab - Punat (otok Krk)

Charter ruta kroz Kvarner i sjevernu Dalmaciju pruža nevjerojatnu priliku za istraživanje raznolikih ljepota ovog prekrasnog područja Jadranskog mora. Ova ruta uključuje neka od najpoznatijih i najljepših mjesta kao što su Punat na otoku Krku, Supetarska Draga na otoku Rabu, otok Silba, Nacionalni park Kornati i otok Iž.

Vaša avantura započinje u Puntu, slikovitom mjestu smještenom na otoku Krku. Punat je poznat po svom predivnom zaljevu, lučici i marini. Ovdje možete iznajmiti charter brod ili jahtu i započeti svoje putovanje prema ostalim destinacijama.

Sljedeće odredište na vašoj ruti je Supetarska Draga na otoku Rabu. Ovaj slikoviti gradić nudi prekrasne uvale, plaže i bogatu povijest. Možete prošetati uskim uličicama starog grada, posjetiti crkve i istražiti okolne prirodne ljepote. Otok Rab je poznat i po svojim festivalima, pa imate priliku doživjeti lokalnu kulturu i tradiciju.

Nakon Raba, vaša ruta vodi prema otoku Silbi, malenom otoku koji nudi mir i tišinu daleko od turističkih gužvi. Otok je poznat po svojim netaknutim plažama, kristalno čistom moru i slikovitim ribarskim naseljima. Ovdje možete uživati u opuštanju na pješčanim plažama, istraživati okolne uvale ili jednostavno uživati u osami ovog skrivenog otoka.

Nakon Silbe, možete zaploviti prema Nacionalnom parku Kornati, spektakularnom arhipelagu koji se sastoji od više od 100 otoka, otočića i hridi. Kornati su jedno od najljepših prirodnih čuda Jadrana, s kristalno čistim morem, stijenama i jedinstvenom florom i faunom. Ovdje možete uživati u jedrenju, ronjenju i istraživanju nevjerojatne prirodne ljepote ovog područja.

Uživajte u nevjerojatnoj charter turi koja vas vodi kroz ljepote Zadra i Kornata, otkrivajući vam prekrasne uvale, kristalno čisto more i spektakularne krajolike. Iskusite avanturu koja će vas ostaviti bez daha i stvoriti nezaboravne uspomene na hrvatsku obalu.

Pročitaj više...

Sjeverna / Srednja Dalmacija - 8 dana

1. dan: Zaton - Primošten
2. dan: Primošten - Šolta
3. dan: Šolta - Hvar, Palmižana
4. dan: Palmižana - Grad Vis
5. dan: Vis - Biševo - Komiža
6. dan: Komiža - Milna
7. dan: Milna - Zlarin
8. dan: Zlarin - Zaton
Jedna od nevjerojatnih charter ruta kojom možete istražiti srednju Dalmaciju uključuje posjet mjesta poput Zatona, Primoštena, otoka Šolte, otoka Hvara, Palmižane, otoka Visa i prekrasne Komiže. Ova ruta vam pruža priliku da doživite šarmantne obalne gradove, prekrasne otoke i raznoliku prirodu.

Vaše putovanje započinje u Zatonu, slikovitom malom mjestu smještenom nedaleko od grada Šibenika. Ovdje možete istraživati njegove povijesne znamenitosti, uživati u šetnji uz obalu i kušati lokalne gastronomske specijalitete. Zaton je također poznat po svojim prekrasnim plažama i kristalno čistom moru, idealnom za kupanje i ronjenje.

Sljedeće odredište na vašoj ruti je Primošten, slikoviti gradić smješten na poluotoku. Primošten oduševljava svojim uskim uličicama, kamenim kućama i prekrasnim pogledom na more.

Nakon Primoštena, vaša ruta nastavlja se prema otoku Šolti, jednom od najljepših otoka srednje Dalmacije. Šolta je poznata po svojim slikovitim ribarskim selima, maslinicima i vinogradima. Možete istraživati njegove mirne uvale, uživati u lokalnim delicijama i upustiti se u avanturu biciklizma ili planinarenja.

Slijedi otok Hvar, koji je jedno od najpopularnijih odredišta u Dalmaciji. Otok Hvar nudi prekrasne plaže, bogatu povijest i živahnu noćnu scenu. Možete posjetiti slikoviti stari grad Hvar, istražiti utvrdu, uživati u šetnji šarmantnim ulicama i kušati vrhunska vina koja su ovom otoku donijela slavu.

Otok Palmižana dio je Paklenih otoka, koji su poznati po svojoj prirodnoj ljepoti. Ovdje možete uživati u prekrasnim plažama, mirisnom mediteranskom bilju i luksuznim restoranima. Otok je također popularno odredište za ljubitelje nautike, s brojnim marinama i sidrištima.

Sljedeće odredište na vašoj ruti je Komiža, slikovito ribarsko mjesto smješteno na zapadnoj obali otoka Visa. Komiža je poznata po svojoj bogatoj pomorskoj tradiciji i prekrasnim plažama. Ovdje možete istraživati uske uličice, posjetiti ribarski muzej i uživati u lokalnim specijalitetima u obližnjim restoranima.

Nakon Komiže, vaša ruta nastavlja se prema Milni, slikovitom mjestu smještenom na otoku Braču.

Pročitaj više...

Sjeverna / Srednja Dalmacija - 12 dana

1. dan: Zadar (ili Sukošan Biograd) - Uvala Telašćica
2. dan: Telašćica Bucht - Otok Kornati
3. dan: Otok Kornati - Otok Kakan
4. dan: Otok Kakan - Rogoznica
5. dan: Rogoznica - Trogir
6. dan: Trogir - Otok Brač
7. dan: Otok Brač
8. dan: Otok Brač - Sićenica Bay - Arkandel
9. dan: Arkandel - Nacionalni park Krka
10. dan: Slapovi Krke
11. dan: Slapovi Krke - Otok Murter
12. dan: Otok Murter - Zadar (ili Sukošan Biograd)

Jedna od popularnih charter ruta kojom možete istražiti srednju Dalmaciju uključuje posjet mjestima poput Sukošana, Biograda, Uvale Telašćica, otoka Kornata, otoka Kakna, Rogoznice, Trogira i otoka Brača, Nacionalnog parka Krka i otoka Murtera. Ova ruta vam pruža priliku da doživite prekrasne obale, netaknutu prirodu, i bogatu kulturnu baštinu ovog područja, kupate se u skrivenim zaljevima i na netaknutim plažama.

Vaše putovanje započinje u Sukošanu, slikovitom primorskom mjestu smještenom nedaleko od Zadra. Sukošan je poznat po svojim prekrasnim plažama, kristalno čistom moru i marinama. Možete istražiti obližnji Park prirode Vransko jezero, najveće slatkovodno jezero u Hrvatskoj,.

Sljedeće odredište na vašoj ruti je Biograd na Moru, povijesni gradić smješten na obali Jadranskog mora. Možete posjetiti njegovu prekrasnu staru jezgru, istražiti Kraljevski dvor i uživati u šetnji uz obalu.

Nakon Biograda, vaša ruta vas vodi do uvale Telašćica, koja se smjestila na istoimenom otoku Dugom. Uvala Telašćica je jedinstveni prirodni fenomen s prekrasnim klifovima, mirnim zaljevima i slanim jezerima. Ovdje možete istražiti Park prirode Telašćica, uživati u kupanju u kristalno čistom moru ili jednostavno opustiti se u netaknutoj prirodi.

Sljedeće odredište na vašoj ruti su Kornati, jedan od najljepših otočkih arhipelaga na Jadranskom moru. Možete istraživati njegove skrivene uvale, roniti u bogatom podmorju ili jednostavno uživati u jedinstvenom ambijentu ovog otočja.

Putovanje se nastavlja prema otoku Kaknu, slikovitom otoku smještenom u blizini Zadra. Otok Kakan nudi mirne plaže, skrivene uvale i netaknutu prirodu. Možete se opustiti na plaži, istražiti lokalne restorane s tradicionalnom kuhinjom ili jednostavno uživati u tišini i miru ovog prekrasnog otoka.

Rogoznica je slikovito ribarsko mjesto smješteno na obali Jadranskog mora, poznato po svojem šarmu i bogatoj pomorskoj tradiciji. Vaša ruta nastavlja se do Trogira, povijesnog grada koji je pod zaštitom UNESCO-a. Trogir je bogat povijesnim spomenicima, uskim ulicama i prekrasnim arhitektonskim stilovima. Možete posjetiti Katedralu sv. Lovre, istražiti Trogirski dvorac i diviti se prekrasnom kamenom zidu koji okružuje staru gradsku jezgru.

Otok Brač je poznat po svojim prekrasnim plažama, poput Zlatnog rata u Bolu, koja je jedna od najljepših plaža na Mediteranu. Ovdje možete uživati u sunčanju, ronjenju ili jednostavno opuštanju na plaži. Također, posjetite poznati kamenolom u Supetru, koji je dao kamen za mnoge poznate građevine diljem svijeta.

Otok Murter, slikoviti otok smješten u blizini Šibenika. Murter je poznat po svojim prekrasnim plažama, skrivenim uvalama i kristalno čistom moru. Ovdje možete istražiti obalna naselja poput Murtera i Betine, posjetiti Marinu Hramina i uživati u lokalnoj gastronomiji u tradicionalnim konobama.

Pročitaj više...

Srednja Dalmacija - 7 dana

1. dan: Split - Maslinica Bay (otok Šolta)
2. dan: Maslinica Bay - Komiža (otok Vis)
3. dan: Komiža - otok Biševo - otok Budihovac - Vis (Otok Vis)
4. dan: Vis - Hvar (Palmižana)
5. dan: Hvar (Palmižana) - Stari Grad (Otok Hvar)
6. dan: Stari Grad - Milna (Otok Hvar)
7. dan: Milna - Split
Charter ruta po srednjoj Dalmaciji nudi nevjerojatna iskustva na prekrasnim otocima i obalnim destinacijama. Ova ruta uključuje posjet Splitu, uvali Maslinica na otoku Šolti, Komiži na otoku Visu, otoku Biševu, te otocima Budihovcu, Visu i Hvaru. Svako od ovih mjesta ima svoju jedinstvenu ljepotu i čari, a vi imate priliku u svom ritmu istražiti sve ljepote ploveći po kristalno čistom moru.

Vaše putovanje započinje u Splitu, povijesnom gradu bogatom kulturnom baštinom. Možete istražiti Dioklecijanovu palaču, koja je pod zaštitom UNESCO-a, prošetati prekrasnom rivom ili se izgubiti u uskim uličicama starog grada. Split je također polazna točka za vaše putovanje prema otočju.

Sljedeće odredište na vašoj ruti je Uvala Maslinica na otoku Šolti. Ova slikovita uvala nudi prekrasne plaže, mirno okruženje i predivan pogled na Jadransko more. Možete uživati u kupanju u kristalno čistom moru, istraživati skrivene uvale ili jednostavno opustiti se na obali.

Nakon Šolte, vaše putovanje nastavlja se prema Komiži na otoku Visu. Komiža je ribarsko mjesto koje je poznato po svojoj autentičnoj atmosferi i ljepoti. Možete istražiti njegove uske ulice, posjetiti lokalne restorane i kušati tradicionalnu dalmatinsku kuhinju. Također, ne propustite posjetiti Modru špilju na otoku Biševu, koja je jedno od najvećih prirodnih čuda ovog područja.

Sljedeće odredište na vašoj ruti je otok Budihovac kraj otoka Visa. Ovaj netaknuti otok nudi prekrasne pješčane plaže i kristalno čisto more. Ovdje možete uživati u mirnom okruženju, ronjenju ili jednostavno opuštanju na plaži.

Putovanje se nastavlja posjetom Hvaru, jednom od najpoznatijih otoka u Hrvatskoj. Hvar je poznat po svojoj glamuroznoj atmosferi, prekrasnim plažama i živopisnom starom gradu.

Charter ruta Srednje Dalmacije koja uključuje Split, Uvalu Maslinica na Šolti, Komižu na Visu, otok Biševo i otok Budihovac pruža vam mogućnost da istražite raznolikost prirode, bogatu povijest i nevjerojatne plaže ovog dijela Jadranske obale.

Pročitaj više...

Srednja / Južna Dalmacija 12 dana

1. dan: Split (Trogir) - Palmižana (Pakleni otoci)
2. dan: Palmižana - Komiža (otok Vis)
3. dan: Komiža - otok Biševo
4. dan: Biševo - Otok Šćedro
5. dan: Šćedro - Korčula (Otok Korčula)
6. dan: Kocula (razgledavanje)
7. dan: Korčula - Polače (Mljet)
8. dan: Polače - Lastovo
9. dan: Lastovo - Vela Luka (Otok Korčula)
10. dan: Vela Luka - Milna (otok Brač)
11. dan: Zlatni rat (kupanje i Šetnje)
12. dan: Milna - Split (Trogir)
Jedna od izvanrednih charter ruta kojom možete istražiti srednju i južnu Dalmaciju uključuje posjet Splitu, Palmižani na Paklenim otocima, Komiži na otoku Visu, otoku Biševu, otoku Korčuli, otoku Lastovu te otoku Braču. Ova ruta vam omogućuje da doživite spektakularne plaže, kristalno čisto more i bogatu kulturnu baštinu ovog dijela Jadranske obale.

Vaše putovanje započinje u Splitu, jednom od najljepših mediteranskih gradova. Možete istražiti povijesnu jezgru grada, uključujući Dioklecijanovu palaču, koja je pod zaštitom UNESCO-a. Također, posjetite živopisnu rivu i uživajte u lokalnoj kuhinji u jednom od brojnih restorana.

Sljedeće odredište na vašoj ruti je Palmižana na Paklenim otocima. Ovaj skup otoka smješten je nedaleko od Hvara i nudi nevjerojatne plaže, tirkizno more i mirnu atmosferu. Palmižana je poznata po svojim luksuznim marinama, restoranima i barovima. Ovdje možete uživati u kupanju, ronjenju i istraživanju netaknute prirode.

Nakon toga, putovanje nastavljate prema Komiži na otoku Visu. Komiža je autentično ribarsko mjesto koje očarava svojom ljepotom. Možete prošetati slikovitim ulicama, posjetiti lokalne trgovine i uživati u tradicionalnim dalmatinskim jelima. Također, ne propustite priliku da posjetite otok Biševo, koji je poznat po Modroj špilji, jednoj od najvećih prirodnih atrakcija u regiji.

Otočić Šćedro zaštićeni je park prirode radi iznimne netaknute prirodne ljepote. Brojne skrovite uvale, opojni mirisi mediteranskog raslinja i svjetlucanje kristalno čistog mora pružaju izniman doživljaj svakom posjetitelju. Sljedeća destinacija je otok Korčula i fascinantni, zidinama opasani povijesni grad Korčula.

Otok Korčula u povijesti je nazivan Crni otok radi svojih gustih i bujnih borovih šuma. Ovdje svakako morate kušati svjetski poznata vina od autohtonih sorti Grk i Pošip, kao i posjetiti brojne uvale nevjerojatne ljepote. Stari grad Korčula rodno je mjesto Marka Pola. U svojim uskim i šarmantnim uličicama, koje su raspoređene kao riblje kosti, krije brojne povijesne znamenitosti i impresivnu arhitekturu. Svakako vrijedi prošetati masivnim gradskim zidinama, posjetiti gotičko-renesansnu katedralu Svetog Marka, gradsku vijećnicu, kao i franjevački samostan iz 15. st. s prekrasnim manastirom na otočiću Badija.

Nakon Korčule, putovanje nastavljate prema Polačama na otoku Mljetu koji je nedvojbeno jedan od najljepših otoka Jadranskog mora. Prekriven je bujnom šumom, jezerima i netaknutim prirodnim ljepotama, a cijeli zapadni dio otoka je Nacionalni park. Nacionalni park možete obići i istražiti šetajući, vozeći bicikl ili veslajući kanu. Ili jednostavno možete uživati u opuštajućem okruženju jezera i prirodnih pejzaža.

Lastovo je zaštićeni park prirode i otok bujnog zelenila, vinograda, maslinika, povrtnjaka, brojnih čarobnih uvala i plaža. Ovaj raj za nautičare užitak je za sva osjetila jer osim prirodnog i kulturnog bogatstva na Lastovu vas očekuje i raznolika gastronomska ponuda.

Otok Brač obiluje čarobnim uvalama, gustim šumama borova i čempresa i brežuljcima koje prekrivaju vinogradi. Na Braču možete istražiti impresivne povijesne znamenitosti, ali i uživati na svjetski poznatoj plaži Zlatni rat.

Charter ruta Južne Dalmacije koja uključuje Split, Palmižanu na Paklenim otocima, Komižu na otoku Visu, otoke Biševo, Mljet, Korčulu i Brač nudi vam nevjerojatna iskustva i raznolikost koju ovaj dio Jadrana ima za ponuditi. Uživajte u prekrasnim plažama, istražujte povijesne gradove i otkrijte prirodne ljepote koje će vas ostaviti bez daha.

Pročitaj više...

Južna Dalmacija 7 dana

1. dan: Dubrovnik - Lopud
2. dan: Lopud - Saplunara (Otok Mljet)
3. dan: Saplunara - Pomena (otok Mljet)
4. dan: Pomena - Lastovo, uvali Zaklopatica
5. dan: uvali Zaklopatica - Korčula
6. dan: Korčula - Polače (Mljet)
7. dan: Polače - Dubrovnik

Ova jedinstvena tura južnom Dalmacijom tijekom 7 dana pružit će vam nezaboravno iskustvo istraživanja prekrasnih otoka i obala ove regije. Vaše putovanje započinje u Dubrovniku, jednom od najljepših mediteranskih gradova, gdje ćete se ukrcati na vašu privatnu jahtu.

Sljedeća destinacija vaše rute je otok Lopud, koji je poznat po svojoj pješčanoj plaži Sunj. Ovaj mirni otok nudi prekrasan odmor i mir od gradske vreve.

Nakon što ste proveli dan na Lopudu, putujete do Saplunare na otoku Mljetu. Ovaj prekrasan otok poznat je po svojim bujnim borovim šumama i kristalno čistom moru. Saplunara, poznata po svojim prekrasnim pješčanim plažama, idealno je mjesto za opuštanje i uživanje u sunčanju.

Nastavljate putovanje po otoku Mljetu i krećete prema Pomeni. Pomena je predivno mjesto smješteno u blizini Nacionalnog parka Mljet, gdje možete istražiti Veliko i Malo jezero, dva slana jezera koja su idealna za plivanje, snorklanje i veslanje na dasci.

Slijedi putovanje do otoka Lastova, prepoznatljivog po svojoj divljoj prirodi i miru. Zaklopatica, prekrasna uvala na sjevernoj strani otoka, idealna je za večeru u jednom od lokalnih restorana s pogledom na more.

Nastavljate do otoka Korčule, koji je poznat kao rodno mjesto poznatog istraživača Marka Pola. Grad Korčula, srednjovjekovni grad na otoku odlikuje prekrasna arhitektura i izvrsna lokalna hrana.

Povratak na otok Mljet, ovaj put do Polača, slikovitog mjesta s rimskim ruševinama i mirnom atmosferom. Ovo je odlično mjesto za ljubitelje prirode i povijesti.

Na kraju putovanja, vraćate se u Dubrovnik. Imat ćete priliku da još jednom uživate u svemu što ovaj čarobni grad nudi - od impresivnih zidina do povijesnog starog grada.


Pročitaj više...

Južna Dalmacija - 13 dana

1. dan: Dubrovnik - elafitskih - Otok Šipan
2. dan: Otok Šipan - Polače (Mljet)
3. dan: Polače - Otok Korčula (Korčula i Lumbarda)
4. dan: Lumbarda i Korcula (razgledavanje)
5. dan: Korčula - Otok Šćedro
6. dan: Otok Šćedro - Komiža (otok Vis)
7. dan: Komiža - Biševo
8. dan: Biševo - Paklenis otoci (Palmižana)
9. dan: Palmižana - Hvar (otok Hvar) - Stari Grad
10. dan: Hvar - Korčula
11. dan: Korčula - Lastovo (Zaklopatica Bay)
12. dan: Lastovo - Pomena (otok Mljet)
12. dan: Pomena - Dubrovnik

Jedna od najuzbudljivijih charter ruta kojom možete istražiti južnu Dalmaciju uključuje posjet Dubrovniku, otoku Šipanu, Polačama na otoku Mljetu, Korčuli, Lumbardi i Komiži. Ova ruta će vam omogućiti da doživite bogatu povijest, spektakularne prirodne ljepote i autentičnu kulturu ovog prekrasnog područja Jadranske obale.

Vaše putovanje započinje u Dubrovniku, jednom od najljepših mediteranskih gradova. Ovaj UNESCO-v zaštićeni grad očarava svojom poviješću, zidinama i spektakularnim pogledom na Jadransko more. Možete istražiti povijesnu jezgru, posjetiti brojne crkve, muzeje i utvrde te uživati u jedinstvenoj atmosferi Starog grada.

Sljedeće odredište na vašoj ruti je otok Šipan, koji je jedan od Elafitskih otoka. Šipan je poznat po svojim slikovitim uvalama, netaknutoj prirodi i mirnom okruženju. Možete istražiti njegove prekrasne plaže, prošetati se uskim ulicama srednjovjekovnih sela i uživati u lokalnim restoranima s bogatom ponudom morskih specijaliteta.

Nakon toga, putovanje se nastavlja prema Polačama na otoku Mljetu, gdje se nalazi Nacionalni park Mljet. Otok Mljet je prekriven bujnom šumom, jezerima i netaknutim prirodnim ljepotama. U Nacionalnom parku možete istraživati pješačenjem, biciklizmom ili jednostavno uživati u opuštajućem okruženju jezera i prirodnih pejzaža.

Sljedeće odredište na vašoj ruti je Korčula, poznata kao rodno mjesto slavnog putopisca Marka Pola. Nakon grada Korčule, putovanje vas vodi do Lumbarde, malog ribarskog mjesta smještenog na istočnom dijelu otoka Korčule. Lumbarda je poznata po svojim prekrasnim plažama i vinogradima autohtone sorte Grk iz koje proizvode svjetski cijenjeno vino iznimne kvalitete. Ovdje možete uživati u opuštanju na plaži, istraživati okolne otoke brodom ili jednostavno uživati u ljepoti prirode.

Pakleni otoci skupina su prekrasnih otoka smještenih nedaleko od Hvara. Ovi otoci su raj za nautičare i ljubitelje prirode. Uživajte u kristalno čistom moru, prekrasnim plažama i brojnim uvalama koje pružaju mir i privatnost. Otok Lastovo nudi prekrasne uvale, šetnice uz more i bogatu kulturnu baštinu koju možete istražiti. Uživajte u miru i tišini otoka te se opustite u autentičnom mediteranskom okruženju.

Nakon Lastova, putovanje vas vodi do Pomena na otoku Mljetu, koji se nalazi u Nacionalnom parku Mljet. Ovaj otok obiluje zelenilom, jezerima i netaknutom prirodom.

Pročitaj više...

CHARTER RUTE U HRVATSKOJ

Veruda (Pula ili Pomer) - Osor
2. dan: Osor (razgledavanje znamenitosti, restorani)
3. dan: Osor - Rab
4. dan: Rab (razgledavanje i sl.)
5. dan: Rab - Pag (Šimuni)
6. dan: Šimuni (Pag) - Zadar
7. dan: Zadar (razgledavanje)
8. dan: Zadar - Otok Ist (ili Otok Molat)
9. Dan: Otok Ist (Molat) - Otok Ilovik
10. Dan: Otok Ilovik - Mali Lošinj
11. dan: Mali Lošinj - Otok Susak
12. Dan: Otok Susak
13. Dan: Otok Susak - Veruda (Pula, Pomer)

Vaše putovanje započinje u Puli, jednom od najstarijih gradova na jadranskoj obali. Pula je poznata po svojoj bogatoj rimskoj povijesti, a nezaobilazna atrakcija je slavni rimski amfiteatar, poznat kao Arena. Također možete istražiti povijesni centar grada, prošetati Forumom i posjetiti Augustov hram.

Sljedeća destinacija je otok Rab, poznat po svojoj prekrasnoj prirodi i slikovitim plažama. Rab je poznat i kao "otok sreće" zbog svog blagog mediteranskog klimatskog utjecaja. Možete istražiti srednjovjekovni grad Rab s njegovim uskim ulicama, crkvama i zvonikom. Ne zaboravite posjetiti prekrasne plaže poput Rajske plaže i Pudarice.

Nakon Raba, putovanje vas vodi do Zadra, grada bogate povijesti i kulture. Zadar je poznat po svojim rimskim i srednjovjekovnim ostacima, a posebno atraktivna je Crkva sv. Donata, koja datira iz 9. stoljeća. Uživajte u šetnji po Kalelargi, glavnoj gradskoj ulici, i posjetite Morske orgulje i Pozdrav suncu, jedinstvene morske instalacije.

Nakon Zadra, nastavljate prema otoku Iloviku, skrivenom dragulju u Kvarnerskom zaljevu. Otok je poznat po svojoj netaknutoj prirodi, miru i tišini. Ovdje možete istraživati mala ribarska naselja, uživati u šetnjama po netaknutim plažama i okusiti lokalnu kuhinju u autentičnim restoranima.

Sljedeća destinacija je Mali Lošinj, jedno od najpoznatijih ljetovališta na Jadranu. Mali Lošinj je poznat po svojim prirodnim ljepotama, bujnoj vegetaciji i blagoj klimi. Možete posjetiti muzej Apoksiomena, šetati prekrasnom rivom i istraživati okolne uvale i plaže. Otok Susak oduševit će vas svojim šarmom, veličinom i netaknutom prirodom te plažama koje oduzimaju dah.
Prilika, ili bolje rečeno, charter ruta koja se ne propušta!


1. Dan: Pula - Rovinj
2. Dan: Rovinj - Brijuni - Medulin
3. Dan: Medulin - Osor
4. Dan: Osor - Orjule - Susak
5. Dan: Susak - Unije - Cres
6. Dan: Cres - Rabac
7. Dan: Rabac - Pula

Sjeverni Jadran nudi brojne prekrasne destinacije koje se mogu istražiti plovidbom na charter jahti. Jedna od uzbudljivih ruta koja uključuje neka od najljepših mjesta na ovom području obuhvaća grad Pulu, Rovinj, Nacionalni park Brijuni, Medulin, Osor, otok Susak, otok Unije, Cres i Rabac. Ova ruta pruža jedinstvenu priliku za istraživanje različitih krajolika, kultura i aktivnosti duž prekrasne obale Sjevernog Jadrana.

Vaša plovidba započinje u gradu Puli, koji je poznat po svom bogatom povijesnom naslijeđu. Možete istražiti impresivni rimski amfiteatar, koji je jedan od najbolje sačuvanih rimskih amfiteatara na svijetu, te posjetiti prekrasnu pulsku katedralu. Također, Pula je idealna polazna točka za posjet Nacionalnom parku Brijuni, koji se sastoji od prekrasnih otoka i obiluje prirodnim ljepotama i arheološkim nalazištima.

Sljedeće odredište na vašoj ruti je slikoviti grad Rovinj. Ovaj šarmantni ribarski gradić privlači posjetitelje svojim uskim uličicama, slikovitim trgovinama i prekrasnom starom gradskom jezgrom. Uživajte u šetnji labirintom uskih ulica, posjetite crkvu Sv. Eufemije i uživajte u prekrasnim pogledima na more s vrha crkvenog zvonika.

Nakon Rovinja, možete produžiti prema Medulinu, popularnom turističkom odredištu koje nudi prekrasne plaže i brojne mogućnosti za vodene sportove. Ovdje možete uživati u kupanju u kristalno čistom moru, ronjenju ili jednostavno opuštanju na prekrasnim pješčanim plažama.

Zatim slijedi posjet Osoru, malom slikovitom gradiću smještenom na otoku Cresu. Osor je poznat po svojoj bogatoj povijesti i kulturnom naslijeđu, a posebno je zanimljiv zbog svoje jedinstvene crkve Sv. Gaudenta koja spaja dva otoka, Cres i Lošinj.

Nakon Osora, možete uploviti u mirno okruženje otoka Susak. Otok je poznat po svojim netaknutim plažama i tradicionalnom načinu života. Ovdje možete istraživati prekrasne uvale, uživati u lokalnoj kuhinji i upoznati gostoljubive mještane.

1. dan: Zadar - Sutomišćica (Otok Ugljan)
2. dan: Sutomišćica (Otok Ugljan) - Molat
3. dan: Molat - Ilovik
4. dan: Ilovik - Veli Lošinj
5. dan: Veli Lošinj - Rab
6. dan: Rad - Olib
7. dan: Olib - Zadar


Jedna od spektakularnih charter ruta koju možete istražiti na području Kvarnera i sjeverne Dalmacije uključuje neka od najljepših mjesta poput Zadra, otoka Ugljana, Molata, Ilovika, Velog Lošinja, Raba i Oliba. Ova ruta će vam omogućiti da istražite raznolikost krajolika, netaknute otoke i bogatu kulturnu baštinu ovog područja.

Vaše putovanje započinje u Zadru, jednom od najstarijih gradova na jadranskoj obali. Zadar je poznat po svojoj bogatoj povijesti, prekrasnoj staroj gradskoj jezgri i zadivljujućim morskim orguljama. Tijekom posjeta Zadru, možete istraživati njegove povijesne spomenike poput crkve sv. Donata, posjetiti Rimski forum i uživati u prekrasnom zalasku sunca na Pozdravu suncu.

Sljedeće odredište na vašoj ruti je otok Ugljan, koji se nalazi nedaleko od Zadra. Otok Ugljan nudi slikovite uvale, netaknute plaže i mirna ribarska naselja. Možete istražiti čarobne uvale poput Mulina, Preka i Kukljice, te uživati u prekrasnom pogledu na obližnje otoke.

Nakon Ugljana, možete ploviti prema otoku Molatu, skrivenom dragulju Jadrana. Otok Molat je idealno mjesto za bijeg od gužve i uživanje u netaknutoj prirodi. Ovdje možete istražiti prekrasne uvale, šetati po stazama koje vode do vrha otoka i uživati u tišini i miru.

Sljedeće odredište je otočić Ilovik, koji se smjestio između otoka Lošinja i Silbe. Ilovik je poznat po svojim prekrasnim vrtovima i mediteranskoj atmosferi. Otok je savršen za opuštanje na prekrasnim plažama, istraživanje slikovitih gradića i uživanje u izvrsnoj lokalnoj kuhinji.

Nakon Ilovika, možete krenuti prema Velom Lošinju, jednom od najljepših otoka na Kvarneru. Veli Lošinj je poznat po svojoj prekrasnoj prirodi, slikovitim plažama i ljekovitim biljkama. Ovdje možete istraživati prirodne parkove, posjetiti delfinarijum i uživati u šetnjama uz obalu.

Nakon posjeta Velom Lošinju, vaša charter ruta vodi prema otoku Olibu, jednom od skrivenih bisera Jadrana. Olib je mali otočić smješten u sjevernom dijelu Zadarskog arhipelaga. Otok je poznat po svojoj netaknutoj prirodi, miru i tišini koju pruža posjetiteljima. Jedan od čarobnih trenutaka na Olibu je zalazak sunca.

Nakon provedenog vremena na Olibu, možete se vratiti prema Zadru ili nastaviti svoju charter avanturu prema drugim destinacijama na sjevernoj Dalmaciji. Uz prekrasne plaže, netaknutu prirodu i autentične otoke, charter ruta kroz Kvarner i sjevernu Dalmaciju pružit će vam nezaboravno iskustvo istraživanja ove prekrasne regije.

1. dan: Punat, otok Krk - Supetarska Draga (Otok Rab)
2. dan: Supetarska Draga (Otok Rab) - Otok Silba
3. Dan: Otok Silba - Zadar (Marina Tankerkomerc)
4. dan: Zadar (razgledavanje)
5. dan: Zadar - Kornati
6. dan: Kornatski otoci
7. dan: Kornati - Otok Iž
8. Dan: Otok Iž - otok Molat
9. Dan: Otok Molat - Otok Susak
10. Dan: Otok Susak (Sand-Otok)
11. Dan: Otok Susak - otok Rab
12. dan: Rab (razgledavanje)
13. Dan: Otok Rab - Punat (otok Krk)
Charter ruta kroz Kvarner i sjevernu Dalmaciju pruža nevjerojatnu priliku za istraživanje raznolikih ljepota ovog prekrasnog područja Jadranskog mora. Ova ruta uključuje neka od najpoznatijih i najljepših mjesta kao što su Punat na otoku Krku, Supetarska Draga na otoku Rabu, otok Silba, Nacionalni park Kornati i otok Iž.

Vaša avantura započinje u Puntu, slikovitom mjestu smještenom na otoku Krku. Punat je poznat po svom predivnom zaljevu, lučici i marini. Ovdje možete iznajmiti charter brod ili jahtu i započeti svoje putovanje prema ostalim destinacijama.

Sljedeće odredište na vašoj ruti je Supetarska Draga na otoku Rabu. Ovaj slikoviti gradić nudi prekrasne uvale, plaže i bogatu povijest. Možete prošetati uskim uličicama starog grada, posjetiti crkve i istražiti okolne prirodne ljepote. Otok Rab je poznat i po svojim festivalima, pa imate priliku doživjeti lokalnu kulturu i tradiciju.

Nakon Raba, vaša ruta vodi prema otoku Silbi, malenom otoku koji nudi mir i tišinu daleko od turističkih gužvi. Otok je poznat po svojim netaknutim plažama, kristalno čistom moru i slikovitim ribarskim naseljima. Ovdje možete uživati u opuštanju na pješčanim plažama, istraživati okolne uvale ili jednostavno uživati u osami ovog skrivenog otoka.

Nakon Silbe, možete zaploviti prema Nacionalnom parku Kornati, spektakularnom arhipelagu koji se sastoji od više od 100 otoka, otočića i hridi. Kornati su jedno od najljepših prirodnih čuda Jadrana, s kristalno čistim morem, stijenama i jedinstvenom florom i faunom. Ovdje možete uživati u jedrenju, ronjenju i istraživanju nevjerojatne prirodne ljepote ovog područja.

Uživajte u nevjerojatnoj charter turi koja vas vodi kroz ljepote Zadra i Kornata, otkrivajući vam prekrasne uvale, kristalno čisto more i spektakularne krajolike. Iskusite avanturu koja će vas ostaviti bez daha i stvoriti nezaboravne uspomene na hrvatsku obalu.

1. dan: Zaton - Primošten
2. dan: Primošten - Šolta
3. dan: Šolta - Hvar, Palmižana
4. dan: Palmižana - Grad Vis
5. dan: Vis - Biševo - Komiža
6. dan: Komiža - Milna
7. dan: Milna - Zlarin
8. dan: Zlarin - Zaton


Jedna od nevjerojatnih charter ruta kojom možete istražiti srednju Dalmaciju uključuje posjet mjesta poput Zatona, Primoštena, otoka Šolte, otoka Hvara, Palmižane, otoka Visa i prekrasne Komiže. Ova ruta vam pruža priliku da doživite šarmantne obalne gradove, prekrasne otoke i raznoliku prirodu.

Vaše putovanje započinje u Zatonu, slikovitom malom mjestu smještenom nedaleko od grada Šibenika. Ovdje možete istraživati njegove povijesne znamenitosti, uživati u šetnji uz obalu i kušati lokalne gastronomske specijalitete. Zaton je također poznat po svojim prekrasnim plažama i kristalno čistom moru, idealnom za kupanje i ronjenje.

Sljedeće odredište na vašoj ruti je Primošten, slikoviti gradić smješten na poluotoku. Primošten oduševljava svojim uskim uličicama, kamenim kućama i prekrasnim pogledom na more.

Nakon Primoštena, vaša ruta nastavlja se prema otoku Šolti, jednom od najljepših otoka srednje Dalmacije. Šolta je poznata po svojim slikovitim ribarskim selima, maslinicima i vinogradima. Možete istraživati njegove mirne uvale, uživati u lokalnim delicijama i upustiti se u avanturu biciklizma ili planinarenja.

Slijedi otok Hvar, koji je jedno od najpopularnijih odredišta u Dalmaciji. Otok Hvar nudi prekrasne plaže, bogatu povijest i živahnu noćnu scenu. Možete posjetiti slikoviti stari grad Hvar, istražiti utvrdu, uživati u šetnji šarmantnim ulicama i kušati vrhunska vina koja su ovom otoku donijela slavu.

Otok Palmižana dio je Paklenih otoka, koji su poznati po svojoj prirodnoj ljepoti. Ovdje možete uživati u prekrasnim plažama, mirisnom mediteranskom bilju i luksuznim restoranima. Otok je također popularno odredište za ljubitelje nautike, s brojnim marinama i sidrištima.

Sljedeće odredište na vašoj ruti je Komiža, slikovito ribarsko mjesto smješteno na zapadnoj obali otoka Visa. Komiža je poznata po svojoj bogatoj pomorskoj tradiciji i prekrasnim plažama. Ovdje možete istraživati uske uličice, posjetiti ribarski muzej i uživati u lokalnim specijalitetima u obližnjim restoranima.

Nakon Komiže, vaša ruta nastavlja se prema Milni, slikovitom mjestu smještenom na otoku Braču.

1. dan: Zadar (ili Sukošan Biograd) - Uvala Telašćica
2. dan: Telašćica Bucht - Otok Kornati
3. Dan: Otok Kornati - Otok Kakan
4. Dan: Otok Kakan - Rogoznica
5. dan: Rogoznica - Trogir
6. dan: Trogir - Otok Brač
7. Dan: Otok Brač
8. Dan: Otok Brač - Sićenica Bay - Arkandel
9. dan: Arkandel - Nacionalni park Krka
10. dan: Slapovi Krke
11. Dan: Slapovi Krke - Otok Murter
12. Dan: Otok Murter - Zadar (ili Sukošan Biograd)Jedna od popularnih charter ruta kojom možete istražiti srednju Dalmaciju uključuje posjet mjestima poput Sukošana, Biograda, Uvale Telašćica, otoka Kornata, otoka Kakna, Rogoznice, Trogira i otoka Brača, Nacionalnog parka Krka i otoka Murtera. Ova ruta vam pruža priliku da doživite prekrasne obale, netaknutu prirodu, i bogatu kulturnu baštinu ovog područja, kupate se u skrivenim zaljevima i na netaknutim plažama.

Vaše putovanje započinje u Sukošanu, slikovitom primorskom mjestu smještenom nedaleko od Zadra. Sukošan je poznat po svojim prekrasnim plažama, kristalno čistom moru i marinama. Možete istražiti obližnji Park prirode Vransko jezero, najveće slatkovodno jezero u Hrvatskoj,.

Sljedeće odredište na vašoj ruti je Biograd na Moru, povijesni gradić smješten na obali Jadranskog mora. Možete posjetiti njegovu prekrasnu staru jezgru, istražiti Kraljevski dvor i uživati u šetnji uz obalu.

Nakon Biograda, vaša ruta vas vodi do uvale Telašćica, koja se smjestila na istoimenom otoku Dugom. Uvala Telašćica je jedinstveni prirodni fenomen s prekrasnim klifovima, mirnim zaljevima i slanim jezerima. Ovdje možete istražiti Park prirode Telašćica, uživati u kupanju u kristalno čistom moru ili jednostavno opustiti se u netaknutoj prirodi.

Sljedeće odredište na vašoj ruti su Kornati, jedan od najljepših otočkih arhipelaga na Jadranskom moru. Možete istraživati njegove skrivene uvale, roniti u bogatom podmorju ili jednostavno uživati u jedinstvenom ambijentu ovog otočja.

Putovanje se nastavlja prema otoku Kaknu, slikovitom otoku smještenom u blizini Zadra. Otok Kakan nudi mirne plaže, skrivene uvale i netaknutu prirodu. Možete se opustiti na plaži, istražiti lokalne restorane s tradicionalnom kuhinjom ili jednostavno uživati u tišini i miru ovog prekrasnog otoka.

Rogoznica je slikovito ribarsko mjesto smješteno na obali Jadranskog mora, poznato po svojem šarmu i bogatoj pomorskoj tradiciji. Vaša ruta nastavlja se do Trogira, povijesnog grada koji je pod zaštitom UNESCO-a. Trogir je bogat povijesnim spomenicima, uskim ulicama i prekrasnim arhitektonskim stilovima. Možete posjetiti Katedralu sv. Lovre, istražiti Trogirski dvorac i diviti se prekrasnom kamenom zidu koji okružuje staru gradsku jezgru.

Otok Brač je poznat po svojim prekrasnim plažama, poput Zlatnog rata u Bolu, koja je jedna od najljepših plaža na Mediteranu. Ovdje možete uživati u sunčanju, ronjenju ili jednostavno opuštanju na plaži. Također, posjetite poznati kamenolom u Supetru, koji je dao kamen za mnoge poznate građevine diljem svijeta.

Otok Murter, slikoviti otok smješten u blizini Šibenika. Murter je poznat po svojim prekrasnim plažama, skrivenim uvalama i kristalno čistom moru. Ovdje možete istražiti obalna naselja poput Murtera i Betine, posjetiti Marinu Hramina i uživati u lokalnoj gastronomiji u tradicionalnim konobama.

1. dan: Split - Maslinica Bay (otok Šolta)
2. dan: Maslinica Bay - Komiža (otok Vis)
3. dan: Komiža - otok Biševo - otok Budihovac - Vis (Otok Vis)
4. dan: Vis - Hvar (Palmižana)
5. Dan: Hvar (Palmižana) - Stari Grad (Otok Hvar)
6. dan: Stari Grad - Milna (Otok Hvar)
7. dan: Milna - Split


Charter ruta po srednjoj Dalmaciji nudi nevjerojatna iskustva na prekrasnim otocima i obalnim destinacijama. Ova ruta uključuje posjet Splitu, uvali Maslinica na otoku Šolti, Komiži na otoku Visu, otoku Biševu, te otocima Budihovcu, Visu i Hvaru. Svako od ovih mjesta ima svoju jedinstvenu ljepotu i čari, a vi imate priliku u svom ritmu istražiti sve ljepote ploveći po kristalno čistom moru.

Vaše putovanje započinje u Splitu, povijesnom gradu bogatom kulturnom baštinom. Možete istražiti Dioklecijanovu palaču, koja je pod zaštitom UNESCO-a, prošetati prekrasnom rivom ili se izgubiti u uskim uličicama starog grada. Split je također polazna točka za vaše putovanje prema otočju.

Sljedeće odredište na vašoj ruti je Uvala Maslinica na otoku Šolti. Ova slikovita uvala nudi prekrasne plaže, mirno okruženje i predivan pogled na Jadransko more. Možete uživati u kupanju u kristalno čistom moru, istraživati skrivene uvale ili jednostavno opustiti se na obali.

Nakon Šolte, vaše putovanje nastavlja se prema Komiži na otoku Visu. Komiža je ribarsko mjesto koje je poznato po svojoj autentičnoj atmosferi i ljepoti. Možete istražiti njegove uske ulice, posjetiti lokalne restorane i kušati tradicionalnu dalmatinsku kuhinju. Također, ne propustite posjetiti Modru špilju na otoku Biševu, koja je jedno od najvećih prirodnih čuda ovog područja.

Sljedeće odredište na vašoj ruti je otok Budihovac kraj otoka Visa. Ovaj netaknuti otok nudi prekrasne pješčane plaže i kristalno čisto more. Ovdje možete uživati u mirnom okruženju, ronjenju ili jednostavno opuštanju na plaži.

Putovanje se nastavlja posjetom Hvaru, jednom od najpoznatijih otoka u Hrvatskoj. Hvar je poznat po svojoj glamuroznoj atmosferi, prekrasnim plažama i živopisnom starom gradu.

Charter ruta Srednje Dalmacije koja uključuje Split, Uvalu Maslinica na Šolti, Komižu na Visu, otok Biševo i otok Budihovac pruža vam mogućnost da istražite raznolikost prirode, bogatu povijest i nevjerojatne plaže ovog dijela Jadranske obale.

1. dan: Split (Trogir) - Palmižana (Pakleni otoci)
2. dan: Palmižana - Komiža (otok Vis)
3. dan: Komiža - otok Biševo
4. dan: Biševo - Otok Šćedro
5. dan: Šćedro - Korčula (Otok Korčula)
6. dan: Kocula (razgledavanje)
7. dan: Korčula - Polače (Mljet)
8. dan: Polače - Lastovo
9. dan: Lastovo - Vela Luka (Otok Korčula)
10. dan: Vela Luka - Milna (otok Brač)
11. dan: Zlatni rat (kupanje i Šetnje)
12. dan: Milna - Split (Trogir)

Jedna od izvanrednih charter ruta kojom možete istražiti srednju i južnu Dalmaciju uključuje posjet Splitu, Palmižani na Paklenim otocima, Komiži na otoku Visu, otoku Biševu, otoku Korčuli, otoku Lastovu te otoku Braču. Ova ruta vam omogućuje da doživite spektakularne plaže, kristalno čisto more i bogatu kulturnu baštinu ovog dijela Jadranske obale.

Vaše putovanje započinje u Splitu, jednom od najljepših mediteranskih gradova. Možete istražiti povijesnu jezgru grada, uključujući Dioklecijanovu palaču, koja je pod zaštitom UNESCO-a. Također, posjetite živopisnu rivu i uživajte u lokalnoj kuhinji u jednom od brojnih restorana.

Sljedeće odredište na vašoj ruti je Palmižana na Paklenim otocima. Ovaj skup otoka smješten je nedaleko od Hvara i nudi nevjerojatne plaže, tirkizno more i mirnu atmosferu. Palmižana je poznata po svojim luksuznim marinama, restoranima i barovima. Ovdje možete uživati u kupanju, ronjenju i istraživanju netaknute prirode.

Nakon toga, putovanje nastavljate prema Komiži na otoku Visu. Komiža je autentično ribarsko mjesto koje očarava svojom ljepotom. Možete prošetati slikovitim ulicama, posjetiti lokalne trgovine i uživati u tradicionalnim dalmatinskim jelima. Također, ne propustite priliku da posjetite otok Biševo, koji je poznat po Modroj špilji, jednoj od najvećih prirodnih atrakcija u regiji.

Otočić Šćedro zaštićeni je park prirode radi iznimne netaknute prirodne ljepote. Brojne skrovite uvale, opojni mirisi mediteranskog raslinja i svjetlucanje kristalno čistog mora pružaju izniman doživljaj svakom posjetitelju. Sljedeća destinacija je otok Korčula i fascinantni, zidinama opasani povijesni grad Korčula.

Otok Korčula u povijesti je nazivan Crni otok radi svojih gustih i bujnih borovih šuma. Ovdje svakako morate kušati svjetski poznata vina od autohtonih sorti Grk i Pošip, kao i posjetiti brojne uvale nevjerojatne ljepote. Stari grad Korčula rodno je mjesto Marka Pola. U svojim uskim i šarmantnim uličicama, koje su raspoređene kao riblje kosti, krije brojne povijesne znamenitosti i impresivnu arhitekturu. Svakako vrijedi prošetati masivnim gradskim zidinama, posjetiti gotičko-renesansnu katedralu Svetog Marka, gradsku vijećnicu, kao i franjevački samostan iz 15. st. s prekrasnim manastirom na otočiću Badija.

Nakon Korčule, putovanje nastavljate prema Polačama na otoku Mljetu koji je nedvojbeno jedan od najljepših otoka Jadranskog mora. Prekriven je bujnom šumom, jezerima i netaknutim prirodnim ljepotama, a cijeli zapadni dio otoka je Nacionalni park. Nacionalni park možete obići i istražiti šetajući, vozeći bicikl ili veslajući kanu. Ili jednostavno možete uživati u opuštajućem okruženju jezera i prirodnih pejzaža.

Lastovo je zaštićeni park prirode i otok bujnog zelenila, vinograda, maslinika, povrtnjaka, brojnih čarobnih uvala i plaža. Ovaj raj za nautičare užitak je za sva osjetila jer osim prirodnog i kulturnog bogatstva na Lastovu vas očekuje i raznolika gastronomska ponuda.

Otok Brač obiluje čarobnim uvalama, gustim šumama borova i čempresa i brežuljcima koje prekrivaju vinogradi. Na Braču možete istražiti impresivne povijesne znamenitosti, ali i uživati na svjetski poznatoj plaži Zlatni rat.

Charter ruta Južne Dalmacije koja uključuje Split, Palmižanu na Paklenim otocima, Komižu na otoku Visu, otoke Biševo, Mljet, Korčulu i Brač nudi vam nevjerojatna iskustva i raznolikost koju ovaj dio Jadrana ima za ponuditi. Uživajte u prekrasnim plažama, istražujte povijesne gradove i otkrijte prirodne ljepote koje će vas ostaviti bez daha.

1. dan: Dubrovnik - Lopud
2. dan: Lopud - Saplunara (Otok Mljet)
3. dan: Saplunara - Pomena (otok Mljet)
4. dan: Pomena - Lastovo, uvali Zaklopatica
5. dan: uvali Zaklopatica - Korčula
6. dan: Korčula - Polače (Mljet)
7. dan: Polače - Dubrovnik

Ova jedinstvena tura južnom Dalmacijom tijekom 7 dana pružit će vam nezaboravno iskustvo istraživanja prekrasnih otoka i obala ove regije. Vaše putovanje započinje u Dubrovniku, jednom od najljepših mediteranskih gradova, gdje ćete se ukrcati na vašu privatnu jahtu.

Sljedeća destinacija vaše rute je otok Lopud, koji je poznat po svojoj pješčanoj plaži Sunj. Ovaj mirni otok nudi prekrasan odmor i mir od gradske vreve.

Nakon što ste proveli dan na Lopudu, putujete do Saplunare na otoku Mljetu. Ovaj prekrasan otok poznat je po svojim bujnim borovim šumama i kristalno čistom moru. Saplunara, poznata po svojim prekrasnim pješčanim plažama, idealno je mjesto za opuštanje i uživanje u sunčanju.

Nastavljate putovanje po otoku Mljetu i krećete prema Pomeni. Pomena je predivno mjesto smješteno u blizini Nacionalnog parka Mljet, gdje možete istražiti Veliko i Malo jezero, dva slana jezera koja su idealna za plivanje, snorklanje i veslanje na dasci.

Slijedi putovanje do otoka Lastova, prepoznatljivog po svojoj divljoj prirodi i miru. Zaklopatica, prekrasna uvala na sjevernoj strani otoka, idealna je za večeru u jednom od lokalnih restorana s pogledom na more.

Nastavljate do otoka Korčule, koji je poznat kao rodno mjesto poznatog istraživača Marka Pola. Grad Korčula, srednjovjekovni grad na otoku odlikuje prekrasna arhitektura i izvrsna lokalna hrana.

Povratak na otok Mljet, ovaj put do Polača, slikovitog mjesta s rimskim ruševinama i mirnom atmosferom. Ovo je odlično mjesto za ljubitelje prirode i povijesti.

Na kraju putovanja, vraćate se u Dubrovnik. Imat ćete priliku da još jednom uživate u svemu što ovaj čarobni grad nudi - od impresivnih zidina do povijesnog starog grada.


1. dan: Dubrovnik - elafitskih - Otok Šipan
2. Dan: Otok Šipan - Polače (Mljet)
3. dan: Polače - Otok Korčula (Korčula i Lumbarda)
4. dan: Lumbarda i Korcula (razgledavanje)
5. dan: Korčula - Otok Šćedro
6. Dan: Otok Šćedro - Komiža (otok Vis)
7. dan: Komiža - Biševo
8. dan: Biševo - Paklenis otoci (Palmižana)
9. dan: Palmižana - Hvar (otok Hvar) - Stari Grad
10. dan: Hvar - Korčula
11. dan: Korčula - Lastovo (Zaklopatica Bay)
12. dan: Lastovo - Pomena (otok Mljet)
12. dan: Pomena - Dubrovnik


Jedna od najuzbudljivijih charter ruta kojom možete istražiti južnu Dalmaciju uključuje posjet Dubrovniku, otoku Šipanu, Polačama na otoku Mljetu, Korčuli, Lumbardi i Komiži. Ova ruta će vam omogućiti da doživite bogatu povijest, spektakularne prirodne ljepote i autentičnu kulturu ovog prekrasnog područja Jadranske obale.

Vaše putovanje započinje u Dubrovniku, jednom od najljepših mediteranskih gradova. Ovaj UNESCO-v zaštićeni grad očarava svojom poviješću, zidinama i spektakularnim pogledom na Jadransko more. Možete istražiti povijesnu jezgru, posjetiti brojne crkve, muzeje i utvrde te uživati u jedinstvenoj atmosferi Starog grada.

Sljedeće odredište na vašoj ruti je otok Šipan, koji je jedan od Elafitskih otoka. Šipan je poznat po svojim slikovitim uvalama, netaknutoj prirodi i mirnom okruženju. Možete istražiti njegove prekrasne plaže, prošetati se uskim ulicama srednjovjekovnih sela i uživati u lokalnim restoranima s bogatom ponudom morskih specijaliteta.

Nakon toga, putovanje se nastavlja prema Polačama na otoku Mljetu, gdje se nalazi Nacionalni park Mljet. Otok Mljet je prekriven bujnom šumom, jezerima i netaknutim prirodnim ljepotama. U Nacionalnom parku možete istraživati pješačenjem, biciklizmom ili jednostavno uživati u opuštajućem okruženju jezera i prirodnih pejzaža.

Sljedeće odredište na vašoj ruti je Korčula, poznata kao rodno mjesto slavnog putopisca Marka Pola. Nakon grada Korčule, putovanje vas vodi do Lumbarde, malog ribarskog mjesta smještenog na istočnom dijelu otoka Korčule. Lumbarda je poznata po svojim prekrasnim plažama i vinogradima autohtone sorte Grk iz koje proizvode svjetski cijenjeno vino iznimne kvalitete. Ovdje možete uživati u opuštanju na plaži, istraživati okolne otoke brodom ili jednostavno uživati u ljepoti prirode.

Pakleni otoci skupina su prekrasnih otoka smještenih nedaleko od Hvara. Ovi otoci su raj za nautičare i ljubitelje prirode. Uživajte u kristalno čistom moru, prekrasnim plažama i brojnim uvalama koje pružaju mir i privatnost. Otok Lastovo nudi prekrasne uvale, šetnice uz more i bogatu kulturnu baštinu koju možete istražiti. Uživajte u miru i tišini otoka te se opustite u autentičnom mediteranskom okruženju.

Nakon Lastova, putovanje vas vodi do Pomena na otoku Mljetu, koji se nalazi u Nacionalnom parku Mljet. Ovaj otok obiluje zelenilom, jezerima i netaknutom prirodom.

Istaknuta ponuda

Sun Odyssey 449 "TOP SMILE"
Iskoristite našu posebnu ponudu i ostvarite nezaboravno iskustvo na moru. Uz našu ekskluzivnu ponudu, po najboljoj cijeni na tržištu i brojnim dodatnim pogodnostima, možete uživati u luksuznom i udobnom smještaju na prekrasnoj jahti Sun Odyssey 449 “TOP SMILE”, dok istražujete najljepše destinacije na Jadranskom moru.

Ova jedrilica, djelo dizajnera Philippe Brianda, izrađena je uz pažnju do najsitnijih detalja kako bi vam pružala vrhunske performase, uz maksimalnu jednostavnost uporabe. U gotovo 14 metara dužine smještene su 4 dvostruke kabine, 2 toaleta, salon, opremljena kuhinja, i modernim navigacijskim sustavom. “TOP SMILE” će pružiti vama i vašim suputnicima nezaboravne trenutke.
Pročitaj više...
Jedrilica Sun Odyssey 449 TOP SMILE
Saznaj detalje

Zašto Top Adria Charter

Kao jedna od vodećih Yacht Charter agencija u Njemačkoj, nudimo Vam širok izbor plovila za Yacht Charter u Hrvatskoj i cijelom svijetu.
Dugogodišnjim iskustvom našom smo se ponudom specijalizirali prvenstveno za mediteranske destinacije: Hrvatsku, Grčku i Italiju.

Ovdje, na jednom mjestu i na jednostavan način iskoristitite priliku da biste pronašli vaše željeno plovilo za Yacht Charter u Hrvatskoj: Monohull-Jedrilice, katamarani, motorne ili luksuzne jahte.

Također ćemo Vam na vaše individualne upite za druge zemlje, kao i za Cabincharter ili kratke periode, rado pripremiti ponude.

Naš Top Adria Charter tim je spreman odgovoriti na vaše potrebe i pomoći vam u pronalaženju i planiranju putovanja. Vašim upitima, e-mail porukama ili telefonskom pozivu se veselimo. Otkrijte zabavu i lakoću potpuno novog načina pretrage i planiranja putovanja.

Uživajte u istraživanju i bukirajte svoj Yacht Charter u Hrvatskoj već danas.
Pročitaj više
Stručnost i iskustvo
Bogat izbor plovila
Logistička podrška
Tehnička podrška i pomoć

Spremni za akciju?

Doživite nezaboravne trenutke uz Yacht Charter u Hrvatskoj. Zaplovite valovima Jadranskog mora i stvorite uspomene za cijeli život.
Kontaktirajte nas
chevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram